Ny Analyse

Invest for Impact Denmark har netop foretaget en analyse af det danske marked for impact- og bæredygtige investeringer. Det er første gang at markedet kortlægges på denne måde i Danmark og vi glæder os til at præsentere resultaterne. 

Læs mere om analysens baggrund og formål samt hvordan du kan få adgang til analysens resultater nedenfor.

Analysens baggrund

I Danmark fylder begreberne impact, ESG og bæredygtighed meget – men vi ved faktisk ikke, hvor meget det fylder i tal, når vi taler om kapital og investeringer.

Hvad vi imidlertid ved er, at bæredygtige investeringer og investeringer for at skabe impact er nogle af de vigtigste værktøjer til at løse de udfordringer, vi står over for – både som nation og for verden som helhed.

Rundt om i andre lande i Europa laver de opgørelser over de nationale markeder for bæredygtige og impact-investeringer, og nu vil vi gerne bidrage til, at vi får et tilsvarende indblik og overblik for Danmark. Så vi kan sammenligne internationalt. Og så vi kan afdække muligheder og barrierer for at få endnu mere kapital til at søge ind i bæredygtige og impact-investeringer.

På den baggrund har vi i Invest for Impact Denmark – i samarbejde med Rambøll – lavet en analyse af det danske marked for impact-investeringer. 

Analysens resultater

Analysen er afsluttet, og resultaterne er i skrivende stund ved at blive sammenfattet i rapporten: “Det Danske Impact-Investeringsmarked 2024: Indsigter, Barrierer og Vejen til Vækst”. 

Analysens resultater kortlægger markedets nuværende omfang, de største barrierer, samt præsenterer konkrete anbefalinger til at fremme væksten af impact-investeringer i Danmark. 

Ønsker du at modtage rapporten, kan du få den tilsendt ved at udfylde vores kontakt formular. I besked skriver du blot ”Analyse resultater”.

Vi glæder os til snart at præsentere rapporten fra den første omfattende analyse af det danske impact-investeringsmarked.

Her finder du alle vores værktøjer indelt i følgende kategorier:

Den 25. september 2024 inviterer Invest for Impact Denmark dig til Danish Impact Investing Summit 2024 – en dag dedikeret til at forme fremtiden for impact-investeringer i Danmark.